Въпроси и отговори

всичко важно за теб

Чрез CarAssist пестите времето необходимо за поддръжане на вашия автомобил. При свързване с нас посредством мобилното ни приложение, уебсайт или телефон, съобразно нуждите на нашите клиенти, ще Ви предложим оптимален вариант за търсената от Вас услуга.

Ще уговорим удобно за Вас място, дата и час за вземане на Вашия автомобил, както и удобно за Вас време, в което да Ви го върнем.

Личният асистент ще се погрижи да откара автомобила Ви в избран от Вас сервиз. В случай, че не сте избрали такъв, то ние ще Ви предложим оторизиран сервиз, позовавайки се на рейтинг, цена, качество на услугите и най-важното- доволни клиенти.

Работим през цялата седмица, а заявки приемаме 24/7 през нашето мобилно приложение или уебсайт.

Извозванията на автомобили се осъществяват от понеделник до петък  между 09:00 часа и 19:00 часа.

Събота и неделя работим само при предварителна уговорка с клиента. За да се свържете с наш сътрудник, обадете се на телефон 0877505253.

При заявка за използване на нашите услуги и приета поръчка, на посочената от Вас електронна поща или по телефона, ще получите допълнителна информация за предстоящата среща. Ще бъдат уточнени също: дата, час, имена на шофьора, който ще Ви обслужи и допълнителна информация.

ВАЖНО! Нашите шофьори разполагат със специална, уникална и отличителна идентификационна карта, която съдържа логото на CarAssist и имената на обслужващото Ви лице.

Важно е да отбележим, че екипът на CarAssist разполага с активни шофьори без нито едно произшествие на пътя. Нашата мисия е да шофираме, спазвайки всички правила за безопасност и да се движим изцяло в ограниченията за населени или извън населени места. В случай на инцидент CarAssist поема разноските по ремонта и застрахова своите клиенти, осигурявайки им автомобил за временно ползване.

Плащането при нас може да се извърши на място чрез ПОС терминал, или по банков път.

При възникнали допълнителни усложнения при ремонта на Вашия автомобил, нашият служител е задължен да се свърже с Вас и да Ви уведоми за откритата неизправност, както и цена за нейното отстраняване. Ремонтът ще бъде осъществен само след Вашето изрично съгласие.

Ние работим само с оторизирани сервизи на българския пазар, които гарантират качеството на частите за Вашия автомобил. При извършване на ремонт, сервизът изрично опоменава валидността на гаранцията за частите и ремонта.

В случай, че се налага да промените избраната от Вас дата, е необходимо да се свържете с нас в рамките на 24 часа преди заявения час.

Промяната може да извършите и на телефони: 0877505253/0878221178

Към настоящия момент CarAssist предлага услугите си изцяло на територията на град София. Съвсем скоро услугата ще бъде достъпна и в цялата страна.

 

При възникнали допълнителни въпроси, моля свържете се с наш представител на посочените в сайта телефони или на нашата електронна поща: info@carassist.bg